przekąski 08.07.2023

pasztet z makreli w domu

1 godz. 0 min.
4 porcje
Pasztet z makreli w domu
IIIRusya, stock.adobe.com
0

Jeśli nigdy nie próbowałeś pasztetu z makreli, radzę nadrobić zaległości! Delikatny i smaczny, można go łatwo przygotować w domu. Nigdy nie znajdziesz czegoś takiego w sklepach, zwłaszcza że półfabrykaty sklepowe mają wątpliwy skład.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Piecz makrele w folii w piekarniku przez około 30 minut.

Usunieh skóry i kości.

Posiekaj cebulę i czosnek i podsmaż na maśle.

Ubij wszystkie składniki w blenderze i dopraw pasztet.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy