chrupiące marynowane kabaczki

1 godz. 0 min.
4 porcje
Chrupiące kiszone kabaczki
nesavinov, stock.adobe.com
0

Jeśli lubisz kiszone ogórki i cukinię, polecam spróbować również kabaczki. Co więcej, zgodnie z tym przepisem okazują się bardzo smaczne i przyjemnie chrupiące. Minimalny wysiłek - i taka wspaniała prosta przekąska.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Włóż wszystkie przyprawy i Dodatki do słoików, a następnie Kabaczek. Zostaw małe w ten sposób i pokrój duże.

Zagotuj wodę z cukrem i solą i napełnij puste miejsca.

Wlej ocet i sterylizuj słoiki przez kolejne 15 minut we wrzącej wodzie.

Zwiń półfabrykaty na zimę i pozostaw do ostygnięcia, pokrywkami skierowanymi w dół.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy