kiszone ogórki z keczupem na zimę

30 min
8 porcji
Kiszone ogórki z keczupem na zimę
Algus, stock.adobe.com
0

Niesamowite połączenie smaków! Spróbuj przynajmniej raz kiszonych ogórków z keczupem, a na pewno będziesz gotować w ten sposób każdego roku. Miłośnicy przekąsek mogą dodać trochę ostrej papryki lub imbiru do nadzienia.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Przygotowane ogórki szczelnie włożyć do słoików.

Pokrój kolendrę na małe kawałki.

Połącz wodę, keczup, kolendrę, czarny pieprz, cukier i sól.

Gotuj przez 3 minuty i wlej do słoików z ogórkami.

Sterylizuj przez 15 minut, równomiernie rozprowadź ocet i zwiń.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy