dania główne 17.08.2022

owsianka pszenna z serem w powolnej kuchence

35 min
3 porcje
Owsianka pszenna z serem w powolnej kuchence
Viktor Kochetkov, stock.adobe.com
0

Nie można zepsuć owsianki tartym serem! A pszenica nie jest wyjątkiem. Chyba że polecam eksperymentować z różnymi opcjami. Na przykład z Adyghe, kozą lub owcą. I dla wygody ugotujemy wszystko w powolnej kuchence.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Kilkakrotnie opłucz kaszę pszenną pod bieżącą wodą.

Włóż płatki do miski multicookera, wlej mleko i wodę.

Gotuj owsiankę przez 30 minut w trybie "owsianka".

5 minut przed końcem dodaj starty ser i wymieszaj.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy