sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwoną rybą, rzodkiewką i mandarynkami

15 min
4 porcje
Sałatka z czerwoną rybą, rzodkiewką i mandarynkami
grinchh, stock.adobe.com
0

Niesamowicie pyszna sałatka za każdym razem zaskakuje swoją wszechstronnością. Składniki są oryginalnie połączone ze sobą. Danie można przygotować o każdej porze roku, ale dla mnie mandarynki bardziej kojarzą się ze świętami Nowego Roku.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę na cienkie plasterki.

Obierz mandarynki, zawiń je i pokrój w plasterki.

Pokrój rzodkiewki i zioła. Rozerwij rukolę rękami.

Wszystko wymieszaj, dodaj sól, mielony pieprz i olej zmieszany z sokiem z cytryny.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy