sałatki 22.01.2022

Koreańska Sałatka z marchewką i owocami morza

15 min
3 porcje
Sałatka z koreańską marchewką i owocami morza
Oksana Kozharina, stock.adobe.com
0

W najlepszych tradycjach kuchni azjatyckiej ta sałatka z owocami morza zachwyca jasnym wyglądem i różnorodnością składników. Oprócz samych darów morza będziesz potrzebować koreańskiej marchewki i kilku innych warzyw.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Smaż wszystkie owoce morza przez około 5 minut na dużym ogniu. Możesz wziąć marynowane, są gotowe.

Gotuj zieloną fasolkę przez 3 minuty we wrzącej wodzie.

Cienko pokrój paprykę, dodaj koreańską marchewkę i posiekaj czosnek, chili i natkę pietruszki.

Dopraw sałatkę olejem sezamowym, sosem sojowym lub innym dressingiem do smaku.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy