sałatki 22.01.2022

Olivier z językiem wołowym

25 min
6 porcji
Olivier z językiem wołowym
Nitr, stock.adobe.com
0

Potrawy z językiem są zawsze zaliczane do przysmaków. I to jest całkowicie zasłużone, ich smak jest naprawdę wyrafinowany i oryginalny. Radzę ugotować Oliviera z językiem wołowym. Nie ma w tym nic skomplikowanego, ale wynik cię zadowoli.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Język wołowy, ziemniaki, marchew, ogórki, jajka i cebulę pokroić w drobną kostkę. Staraj się, aby kawałki były mniej więcej tego samego rozmiaru.

W głębokiej misce połącz marchewki, język, jajka, ziemniaki, cebulę i pikle.

Dodaj sól, zmielony czarny pieprz i majonez. Delikatnie wymieszaj sałatkę łyżką.

Zjeżdżalnią połóż Oliviera na ładnym talerzu i podawaj.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy