sałatki 22.01.2022

Sałatka z wołowiną i rzodkiewką

20 min
2 porcje
Sałatka z wołowiną i rzodkiewką
Magdalena Bujak, stock.adobe.com
0

Rzodkiewki są najczęściej używane w lekkich sałatkach warzywnych, ale tym razem proponuję dodać więcej plasterków wołowiny. Na pewno nie pożałujesz, wybierając tę kombinację produktów! Polecam spróbować przynajmniej raz.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Usmaż wołowinę do smaku i pokrój w cienkie plasterki.

Pokrój ogórki, rzodkiewki i cebulę tak cienko, jak to możliwe. Zmiel wszystkie warzywa.

Dopraw sałatkę oliwą z oliwek z octem winnym. Posyp sezamem.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy