sosy 30.05.2023

sos do czerwonej ryby

15 min
4 porcje
Sos do czerwonej ryby
kosoff, stock.adobe.com
0

Aby podkreślić wyrafinowany, ale subtelny smak czerwonej ryby, ważne jest, aby wybrać odpowiedni sos. Sos z tego przepisu sprawia, że każdy kęs jest niezapomniany. I nadaje potrawie wspaniały aromat, na który nie można pozostać obojętnym.

Składniki

  • śmietana - 150 ml
  • Zieleń - 1 pęczek
  • czosnek - 1 ząbek
  • przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
  • mąka - 1 łyżeczka

Przepis na gotowanie krok po kroku

Podgrzej śmietanę i dodaj przyprawy z przesianą mąką, mieszając.

Następnie dodaj posiekane zioła i czosnek.

Gotuj sos przez chwilę, aż zgęstnieje.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy