sałatki 22.01.2022

Tabbouleh ze szpinakiem, pieczarkami i serem

25 min
4 porcje
Tabbouleh ze szpinakiem, pieczarkami i serem
MSPhotographic, stock.adobe.com
0

Klasyczny tabbouleh to bulgur, pomidory i kolendra. Proponuję spróbować alternatywnej wersji komosy ryżowej ze szpinakiem, grzybami i serem. Mówię Ci, jak prawidłowo go ugotować i na co zwrócić uwagę w tym procesie!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ugotuj komosę ryżową zgodnie z instrukcją i ostudź.

Drobno posiekaj grzyby z cebulą i smaż, aż płyn wyparuje.

Jeszcze drobniej posiekaj szpinak i zetrzyj ser.

Wymieszaj składniki i dopraw oliwą z oliwek z sokiem z cytryny.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy