przekąski 08.02.2022

nadziewane pieczarki z boczkiem

25 min
4 porcje
Pieczarki faszerowane boczkiem
Ruslan Mitin, stock.adobe.com
0

Grzyby można nadziewać czymkolwiek. Ta opcja z boczkiem jest dobra do piwa-okazuje się umiarkowanie tłusta i satysfakcjonująca. A przygotowanie jest tak proste i szybkie, że każdy początkujący może sobie z tym poradzić. Nawet jeśli goście są już na wyciągnięcie ręki!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Oddziel nogi grzybów i drobno posiekaj.

Posiekaj boczek, zetrzyj oba rodzaje sera, wymieszaj z nogami i dopraw.

Włóż nadzienie do czapek pieczarek i piecz w piekarniku przez około 20 minut w 180 stopniach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy