przekąski 07.02.2022

nadziewane pieczarki z serem

30 min
4 porcje
Nadziewane pieczarki z serem
voltan, stock.adobe.com
0

Nadziewane czapki grzybowe z serem to pyszna przekąska na każdą okazję. Jest równie odpowiedni na uroczystym świątecznym stole w formie bufetu i na przyjęciu domowym z przyjaciółmi i kilkoma szklankami piwa.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Umyj pieczarki, Usuń nogi i drobno je posiekaj.

Zetrzyj ser, posiekaj orzechy, zioła i czosnek, dodaj krakersy i płatki zbożowe.

Wymieszaj całe nadzienie, dopraw i włóż do grzybowych czapek.

Piecz przekąskę w piekarniku przez około 20 minut w 180 stopniach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy