sałatki 22.01.2022

świeża sałatka z czerwoną rybą, cebulą i kaparami

10 min
4 porcje
Świeża sałatka z czerwoną rybą, cebulą i kaparami
0

Przepyszna sałatka na zdrową przekąskę. Możesz gotować z łososiem, pstrągiem, łososiem lub inną czerwoną rybą. W zależności od tego, jak słona jest, sól będzie potrzebować mniej lub więcej. Wolę w ogóle jej nie dodawać.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę na cienkie plasterki.

Świeża sałatka z czerwoną rybą, cebulą i kaparami: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 1

Obierz fioletową cebulę, pokrój w pióra i skrop sokiem z cytryny.

Świeża sałatka z czerwoną rybą, cebulą i kaparami: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 2

Połącz sałatkę, czerwoną rybę, cebulę i kapary.

Świeża sałatka z czerwoną rybą, cebulą i kaparami: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 3

Dodaj sól, mielony pieprz, olej i delikatnie wymieszaj.

Świeża sałatka z czerwoną rybą, cebulą i kaparami: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 4

Zdjęcie: Yuliia Stsepeleva

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy