pieczenie 21.07.2022

chaczapuri z twarogiem z ciasta francuskiego

40 min
4 porcje
Chaczapuri z twarogiem z ciasta francuskiego
Kamran, stock.adobe.com
0

Delikatne nadzienie twarogowe doskonale uzupełnia chaczapuri z ciasta francuskiego. A następnie w przepisie powiem Ci, jak prawidłowo go ugotować, aby wszystko wyszło idealnie! Złap danie wielokrotnie testowane w praktyce!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Połącz twaróg, starty suluguni, posiekane zioła, jajko i przyprawy.

Rozwałkuj i pokrój ciasto, nałóż nadzienie na każdą warstwę i zawiń brzegi kopertą.

Posmaruj chaczapuri żółtkiem, posyp sezamem i piecz przez 25 minut w piekarniku o temperaturze 190 stopni.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy