lecho ancle-bens na zimę

1 godz. 0 min.
4 porcje
Lecho ankle
Andrey Starostin, stock.adobe.com
0

Przepis na ten lecho ancle-bens był używany przez moją matkę. I tak z powodzeniem wracam do niego z roku na rok, ponieważ jest to jeden z najlepszych preparatów warzywnych, jakie można wymyślić. Wszystkie gospodynie domowe mają swoje sztuczki i tym razem chcę podzielić się z Wami moimi.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Wymieszaj wodę, pomidor, cukier, sól, olej i ocet. Doprowadzić do wrzenia.

Dowolnie pokrój wszystkie warzywa. Wyślij do pomidora i gotuj lecho przez pół godziny na małym ogniu.

Dodaj czosnek i gotuj przez kolejne 5 minut.

Rzuć lecho ancle bens do wysterylizowanych słoików na zimę.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy