pierwsze dania 23.02.2022

zielony barszcz w powolnej kuchence

1 godz. 20 min.
4 porcje
Zielony barszcz w powolnej kuchence
Yulia Furman, stock.adobe.com
0

Zielony barszcz jest doskonale i bardzo wygodny do gotowania w powolnej kuchence. Nie potrzebujesz wielu równoległych procesów, więc nawet początkujący może łatwo poradzić sobie z przepisem. Co więcej, dalej zorientuję cię w czasie i trybach.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Posiekaj cebulę, zetrzyj marchewki, grubo posiekaj kurczaka i pokrój ziemniaki.

Wlej olej do miski multicookera i smaż cebulę i marchewkę przez kilka minut w trybie "smażenia".

Dodaj kurczaka i smaż jeszcze przez kilka minut.

Dodaj ziemniaki, wlej wrzącą wodę i gotuj przez całą godzinę w trybie "Zupa".

Zmiel szczaw, ubij jajka i wyślij całość do zielonego barszczu 10 minut przed końcem.

Wymieszaj, przykryj i poczekaj na koniec programu.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy