dania główne 17.02.2022

omlet z pieczarkami w powolnej kuchence

40 min
4 porcje
Omlet z pieczarkami w powolnej kuchence
pavel siamionov, stock.adobe.com
0

Nie dostajesz pięknego omletu? Użyj powolnej kuchenki. Tworzy idealne warunki temperaturowe, dzięki którym danie okazuje się naprawdę pyszne! Rozważ cechy gotowania na przykładzie tego przepisu.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój pieczarki na małe kawałki.

Włącz tryb "smażenie", rozgrzej olej i dodaj grzyby. Smaż przez 7-10 minut.

Jajka wymieszać z ciepłym mlekiem, solą i przyprawami.

Wlej mieszaninę jajek do smażonych grzybów, zamknij pokrywkę i aktywuj program "Pieczenie"na 30 minut. Po sygnale dźwiękowym nie otwieraj pokrywy przez 10 minut.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy