dania główne 28.01.2022

tilapia w przyprawach ze szpinakiem

30 min
4 porcje
Tilapia w przyprawach ze szpinakiem
Ali Safarov, stock.adobe.com
0

Tilapia to wygrana – wygrana biała ryba na każdy dzień. Jest niedrogi, bardzo powszechny i łatwy do przygotowania. Ma lekki i neutralny smak, który dobrze komponuje się z innymi składnikami. Mówię Ci, jak gotować tilapię z przyprawami i szpinakiem w piekarniku w dosłownie pół godziny.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Skrop filety Tilapia sokiem z cytryny i zetrzyj wszystkie przyprawy.

Podziel szpinak na porcje i ułóż na folii.

Połóż tilapię na wierzchu, zawiń i piecz w piekarniku przez 20-25 minut w 180 stopniach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy