sałatki 26.10.2022

Olivier z cielęciną

1 godz. 0 min.
4 porcje
Olivier z cielęciną
gkrphoto, stock.adobe.com
0

Niezwykle smaczny i satysfakcjonujący Olivier pochodzi z cielęciny. Miękka i delikatna sama w sobie, jest znacznie lepsza i zdrowsza niż kiełbasa. Ta opcja jest odpowiednia nawet dla dzieci. Zwłaszcza jeśli sam przygotujesz dressing, chociaż nie jest to konieczne.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Gotuj cielęcinę, jajka, marchewkę i ziemniaki oddzielnie od siebie, aż będą ugotowane.

Gdy wszystko ostygnie, pokrój składniki Oliviera w kostkę.

Dodaj kukurydzę i groszek i dopraw do smaku.

Dopraw Oliviera kwaśną śmietaną lub chudym majonezem.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy