przekąski 08.07.2023

Julienne z językiem

45 min
2 porcje
Julienne z językiem
Minadezhda cra, stock.adobe.com
0

Gotowanie julienne to prawdziwa kreatywność, w której możesz pokazać swoją wyobraźnię i eksperymentować z różnymi składnikami. W końcu każdy produkt dodaje swój niepowtarzalny smak i konsystencję. A teraz podzielę się z wami ciekawym przepisem julienne z językiem.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Wcześniej ugotuj język, obierz, pokrój i włóż do kokilek.

Pokrój cebulę z grzybami i smaż przez 7-10 minut.

Dodaj mąkę, wymieszaj i wlej mleko.

Dusić jeszcze przez kilka minut, mieszając. Dopraw do smaku.

Polej język sosem grzybowym i posyp tartym serem.

Wyślij julienne na 15 minut do piekarnika w 180 stopniach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy