pierwsze dania 18.03.2022

zupa grochowa z wędzonym mięsem w powolnej kuchence

1 godz. 0 min.
4 porcje
Zupa grochowa z wędzonym mięsem w powolnej kuchence
seqoya, stock.adobe.com
0

Cóż, kto może się oprzeć aromatycznej zupie grochowej z wędzonym mięsem? Czy umiesz go właściwie ugotować? W rzeczywistości jest to bardzo proste danie, chociaż wymaga więcej czasu. Jeszcze łatwiej, jeśli zamierzasz ugotować go w powolnej kuchence.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Wcześniej moczyć groszek przez kilka godzin.

Grubo posiekaj kurczaka i włóż do miski wolnowaru. Wyślij tam groszek i napełnij go wodą.

Włącz tryb gotowania zup przez godzinę.

Po pół godzinie dodaj posiekane wędzone mięso i warzywa.

5 minut przed końcem programu dodaj przyprawy i posiekane zioła.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy